16χρονος έκοψε το πέος του υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ένα απίστευτο περιστατικό στο Μπράιτον, έφερε στην δημοσιότητα η DailyMail...


Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ένας νεαρός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την χρήση κάνναβης ένα βράδυ μαχαίρωσε την μητέρα του και μετά έκοψε το πέος του...

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο BBC5 Live αποκάλυψε πως όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο γιος του άρχισε να κάνει χρήση χασίς. Αρχικά την κάπνιζε στην απλή μορφή της, όμως στη συνέχεια το... γύρισε στο skunk, το οποίο είναι πιο σκληρό και τότε άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα.

Το βράδυ, ο 16χρονος κοιμόταν με μία ρακέτα του τένις αγκαλιά, καθώς φοβόταν τους ανθρώπους που ζουν μέσα στους τοίχους του σπιτιού, ενώ αρκετές φορές προσπαθούσε να πείσει τους δικούς του πως οι γοργόνες υπάρχουν και είναι ζωντανές.

«Είχε γίνει πλέον παρανοϊκός. Από ένας θαυμάσιος νεαρός έγινε κάτι που μόνο ως... απόβρασμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί», σχολίασε ο Νικ και συμπλήρωσε: «Αρχικά έκανε απλή κάνναβη, όμως επειδή φύλαγε τις ποσότητες για τους διακινητές, άρχισε να κάνει skunk. Σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι παραισθήσεις. Ένα βράδυ λοιπόν σηκώθηκε από το κρεβάτι, επιτέθηκε στην μητέρα του και μετά τραυμάτισε τον εαυτό του».

Ο νεαρός πλέον δεν έχει καμία ανάμνηση του επεισοδίου, ενώ μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να ξανακολλήσει το πέος στο υπόλοιπό σώμα του. Έχει καθαρίσει από τα ναρκωτικά, δεν πίνει αλκοόλ και έχει κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή του.


Πηγή gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
16χρονος έκοψε το πέος του υπό την επήρεια ναρκωτικών 16χρονος έκοψε το πέος του υπό την επήρεια ναρκωτικών Reviewed by Sakis P on 6/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.