Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια του Λεμπιδάκη: «Είμαι καλά, δώστε τους ό,τι ζητούν»

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια του Λεμπιδάκη: «Είμαι καλά, δώστε τους ό,τι ζητούν»

Ως τους πιο σκληρούς απαγωγείς που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ΕΛ.ΑΣ περιγράφουν τους δράστες της αρπαγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Είμαι καλά, δώστε τους ό,τι ζητούν. Είδα χθες στις ειδήσεις ότι βγήκε ο Μακρόν», είναι τα τελευταία λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη στους οικείους του. Αυτές οι λέξεις ήταν η τελευταία απόδειξη ζωής που είχε η οικογένειά του στην Κρήτη. Οι απαγωγείς, σύμφωνα με την εφημερίδα«Ελευθερία του Τύπου», για να αποδείξουν ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας είναι ζωντανός, χρησιμοποίησαν ως στοιχείο της επικαιρότητας τις γαλλικές εκλογές ώστε να μην υπάρχει η υποψία ότι το βίντεο γυρίστηκε σε προγενέστερο χρόνο.

Άφησαν ένα usb κάτω από μια πέτρα σε ένα δρόμο, χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του επιχειρηματία, αλλά στον ίδιο νόμο, και ειδοποίησαν στενό συγγενικό του πρόσωπο να πάει να το παραλάβει.

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη έλαβε τελευταία φορά sms από τους απαγωγείς με τα αιτήματά τους στις 26 Απριλίου. Έκτοτε έχουν περάσει 54 ολόκληρες ημέρες χωρίς καμία επικοινωνία.Οι απαγωγείς έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία και οι ελπίδες να είναι ζωντανός ο επιχειρηματίας λιγοστεύουν επικίνδυνα.

«Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ», ήταν ένα από τα τελευταία γραπτά μηνύματα των απαγωγέων που έλαβε η οικογένεια Λεμπιδάκη.

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια του Λεμπιδάκη: «Είμαι καλά, δώστε τους ό,τι ζητούν» Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια του Λεμπιδάκη: «Είμαι καλά, δώστε τους ό,τι ζητούν» Reviewed by George S on 6/19/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.