Απίστευτη μαρτυρία για Τιοτέ: «Νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα»

Απίστευτη μαρτυρία για Τιοτέ: «Νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα»

Κανείς δεν πίστευε πως ο Σεΐκ Τιοτέ θα είχε κάτι τόσο σοβαρό που θα του στοίχιζε την ζωή του και μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως όλοι νόμιζαν πως τους έκανε πλάκα.

Ο Ιβοριανός έχασε τις αισθήσεις του στην προπόνηση της Beijing Enterprises και στην συνέχεια δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή με αυτόπτη μάρτυρα να τονίζει σε ιστοσελίδα της Κίνας πως όλοι νόμιζαν πως έκανε πλάκα: «Είδαμε ξαφνικά τον Τιοτέ να πέφτει στο έδαφος. Λίγα λεπτά νωρίτερα αστειευόταν με τους συμπαίκτες του με ένα slapstick. Οι συμπαίκτες του νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα. Γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι κάτι κακό συμβαίνει και τρέξαμε κοντά του. Ο γιατρός αμέσως προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ειδοποιήσαμε το ασθενοφόρο να έρθει, αλλά αποτύχαμε να του σώσουμε τη ζωή». Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο οργανισμός του Τιοτέ ήταν επιβαρυμένος από το Ραμαζάνι.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Απίστευτη μαρτυρία για Τιοτέ: «Νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα» Απίστευτη μαρτυρία για Τιοτέ: «Νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα» Reviewed by George S on 6/06/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.