"Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπανούλης, τι έκαναν στον Παναθηναϊκό", "Οι Αμερικανοί αποφάσισαν να..."!

"Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπανούλης, τι έκαναν στον Παναθηναϊκό", "Οι Αμερικανοί αποφάσισαν να..."!

Τον λόγο που ο V-Span βγήκε έξω απ' τα ρούχα του στον 4ο τελικό εξήγησε ο Σπύρος Βασιλείου. Τι είπε για Καλάθη, Πασκουάλ, διαιτησία και την 5η αναμέτρηση στο ΣΕΦ;

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΦΟΥ Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μεγαλύτερη πνευματική ετοιμότητα στους φετινούς τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε στο SportDog ο γνωστός δημοσιογράφος, Σπύρος Βασιλείου.

Παράλληλα, εξήρε τον Νικ Καλάθη, χαρακτηρίζοντάς τον, τον πιο σταθερό παίκτη του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι μετά τα όσα έγιναν με τη Φενέρ έχουν δρομολογηθεί αποφάσεις τόσο από την "πράσινη" διοίκηση, όσο και από κάποιους παίκτες, ενώ αναφερόμενος στη διαιτησία, τη χαρακτήρισε κάτω του αναμενόμενου, αν και δεν έχει κρίνει κάποιο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, ο ρεπόρτερ του "Goal" εξέφρασε την άποψη ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκνευρίζεται όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι "πράσινοι".

Πώς το είδες το χθεσινό παιχνίδι;

"Ο Παναθηναϊκός χθες ήταν ξεκάθαρα καλύτερος του Ολυμπιακού. Είναι η καλύτερη εμφάνισή του σε παιχνίδι που κρίνει κάτι, η πιο πειστική θα λέγαμε. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. 23 λάθη από μια ομάδα σαν στον Ολυμπιακό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ήταν μια εμφάνιση που την είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσπαθεί να βάλει το στίγμα του στους τελικούς. Έχει πάει καλά μέχρι τώρα τα ματς. Έχει βγάλει από τον Ολυμπιακό τον τίτλο του φαβορί. Χρειαζόταν μια νίκη για τον κόσμο του, να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία μέσα στο σπίτι το. Έχει δείξει ότι σε παιχνίδια χωρίς αύριο μπορεί να είναι έτοιμος, αλλά πλέον μιλάμε για ένα ματς, που κρίνει όλη τη χρονιά. Μετράνε πράγματα ξέχωρα από το ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Μετράει ποιος είναι καλύτερα έτοιμος πνευματικά, παρά σωματικά".

Πηγή / Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπανούλης, τι έκαναν στον Παναθηναϊκό", "Οι Αμερικανοί αποφάσισαν να..."! "Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπανούλης, τι έκαναν στον Παναθηναϊκό", "Οι Αμερικανοί αποφάσισαν να..."! Reviewed by George S on 6/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.