Μεξικό: Μακάβριο το εύρημα των αστυνομικών αρχών

Μεξικό: Μακάβριο το εύρημα των αστυνομικών αρχών

Τα διαμελισμένα πτώματα τριών ανθρώπων ανακαλύφθηκαν χθες μέσα σε βαλίτσες στο Κανκούν του Μεξικού.

Σοκ για τις αστυνομικές αρχές του Μεξικού καθώς βρήκαν τους σωρούς πέντε ανδρών και μιας γυναίκας. Τα πτώματα είχαν διαμελιστεί, τοποθετηθεί μέσα σε πλαστικές σακούλες και εγκαταλειφθεί σε έναν δρόμο στην πόλη Ομεάλκα. Τα πτώματα βρέθηκαν έπειτα από μια θεαματική ανταλλαγή πυρών στο κέντρο της πόλης, στα όρια της περιοχής των ξενοδοχείων του διάσημου θέρετρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στις μεξικανικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Έπειτα από μια καταδίωξη πέντε χιλιομέτρων στις λεωφόρους του κέντρου, οι κακοποιοί τελικά συνελήφθησαν από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Το Κανκούν, στις μεξικανικές ακτές στην Καραϊβική, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Μεξικού. Βιώνει τους τελευταίους μήνες μια κλιμάκωση της βίας.

Η πόλη αυτή θα φιλοξενήσει από τη Δευτέρα τη γενική συνέλευση του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί υπουργοί Εξωτερικών χωρών του δυτικού ημισφαιρίου, αλλά όχι ο Ρεξ Τίλερσον, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας των ΗΠΑ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μεξικό: Μακάβριο το εύρημα των αστυνομικών αρχών Μεξικό: Μακάβριο το εύρημα των αστυνομικών αρχών Reviewed by George S on 6/17/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.