Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Κάλεσμα στους φιλάθλους της να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ηατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε αρκετά τιςπροηγούμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκόςαποφάσισε λοιπόν να ρίξει τους τόνουςλίγες ώρες πριν από τον καθοριστικότέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6,21:00), ο οποίος ίσως να βγάλει πρωταθλητή,ίσως όμως να στείλει και τη σειρά στονπέμπτο αγώνα. Η“πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε μέσωτης οποίας καλεί τους φιλάθλους της ναεπιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στοναποψινό τελικό, αποφεύγοντας τιςακρότητες.

Αναλυτικάη ανακοίνωση:

“ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καλεί τουςφιλάθλους της να αποδείξουν για ακόμαμια φορά το ήθος και την αγάπη τους γιατην ομάδα, επιδεικνύοντας ευπρεπήσυμπεριφορά –και- στον τέταρτο τελικόμε τον Ολυμπιακό (8/6, 21.00).

Σεαντίθεση με όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ,είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος μαςθα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα,δίχως ακρότητες και θα ωθήσει την ομάδαμας στη νίκη.

Σεκαμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσεισε ενδεχόμενες προκλήσεις και με μοναδικό«όπλο» τη φωνή του να οδηγήσει τονΠαναθηναϊκό μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Reviewed by George S on 6/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.