Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές

Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές

Το πιθανότερο σενάριο είναι στο Ζέεφελντ να ανέβει από... κανένας έως ένας "νεοσύλλεκτος". Προς το β' στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο αναμένονται οι προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανένας. Ούτε καν οι άνθρωποι που χειρίζονται μεταγραφικές υποθέσεις. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα κλείσει μία υπόθεση. Για παράδειγμα ο Σιόβας έχει κλείσει εδώ και δέκα μέρες στην Λεγκανιές, αλλά απαιτούνταν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να πάρει τελικά το αεροπλάνο την Δευτέρα (19/6) με προορισμό την Μαδρίτη. Και μιλάμε μάλιστα για μία υπόθεση όχι προχωρημένη, αλλά ουσιαστικά τελειωμένη εδώ και καιρό.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια μεταγραφική υπόθεση αλά... Σιόβα. Έχει εντοπίσει κάποιους στόχους, έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά στην παρούσα φάση.

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες που έμεινε ελεύθερος από την Φιορεντίνα εξακολουθεί να έχει τελευταία επιλογή την Ελλάδα, ο αριστερός μπακ Μεντί της Χάβρης που βρίσκεται στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού έχει πιο πάνω στις προτιμήσεις του την Λιόν, ενώ ο Τζόελ Κάμπελ που όντως απασχολεί τους "ερυθρόλευκους" ξέρει πολύ καλά ότι κρέμεται από τα χείλη των ανθρώπων της Άρσεναλ που δεν πρόκειται να τον αφήσουν για... ψίχουλα. Τα 4 εκατ. ευρώ μπορεί να είναι και λίγα!

Μ' αυτά και μ' αυτά, η πιθανότερη εξέλιξη με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση, οι νέες μεταγραφές του Ολυμπιακού αναμένεται να πιάσουν δουλειά στην προετοιμασία από το... Γκενκ και όχι στο Ζέεφελντ. Με έναν αστερίσκο πάντοτε ότι οι ανατροπές σε μεταγραφικές υποθέσεις είναι συχνό φαινόμενο. Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση που δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο είναι αυτή του Βλάντιμιρ Βάις. Και πάλι όμως ο Σλοβάκος που βρίσκεται στις ΗΠΑ και απολαμβάνει τις διακοπές του, θα πρέπει να ξεμπερδέψει με την Αλ Γκαράφα του Κατάρ. Και προς το παρόν υπάρχουν κάποια υψηλά εμπόδια να ξεπεραστούν.

Εν κατακλείδι, οι όποιες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού αναμένονται από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει στο Παγκόσμιο Συνέδριο της "Θύρας 7" ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση 4 - 5 έτοιμων παικτών, εννοώντας φυσικά ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφές Reviewed by George S on 6/18/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.