Αυτό είναι το σπίτι-«πύργος» που αγόρασαν οι Ομπάμα στην Ουάσινγκτον

Αυτό είναι το σπίτι-«πύργος» που αγόρασαν οι Ομπάμα στην Ουάσινγκτον

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του Μισέλ αγόρασαν αντί 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων την πολυτελή κατοικία στην Ουάσινγκτον που νοίκιαζαν από τότε που έφυγαν από τον Λευκό Οίκο, γράφει η εφημερίδα Washington Post.

Το σπίτι, επιφάνειας σχεδόν 800 τ.μ., βρίσκεται στην ήσυχη και ακριβή συνοικία Καλοράμα όπου μένει η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους. Το πρώην προεδρικό ζεύγος σκόπευε να μείνει στην Ουάσινγκτον τουλάχιστον για την επόμενη διετία, όσο χρόνο χρειάζεται η μικρή του κόρη, Σάσα, για να τελειώσει το λύκειο. «Ήταν συνεπώς λογικό γι αυτούς ν' αγοράσουν ένα σπίτι παρά να συνεχίζουν να νοικιάζουν», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Ομπάμα σε ανακοίνωση την οποία επικαλείται η Washington Post. ΠΥΡΓΟΣ 1

Οι Ομπάμα θα συνεχίσουν να είναι οι πρώτες διασημότητες του Καλομάρα, ανάμεσα σε πολλές άλλες, όπως ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, του οποίου η περιουσία που δημιούργησε ως επικεφαλής του πετρελαϊκού κολοσσού ExxonMobil, του επέτρεψε την αγορά κατοικίας εκεί αντί 5,6 εκατ. δολαρίων.

ΠΥΡΓΟΣ 2

Ο Τζεφ Μπέζος που διευθύνει το Amazon και την Washington Post, έχει αγοράσει στην ίδια συνοικία κατοικία 2.500 τ.μ. αντί 23 εκατ. δολαρίων. Και άλλοι πρώην ένοικοι του Λευκού Οίκου, ο οποίος απέχει 3 χλμ., κατοικούσαν επίσης στο Καλοράμα, κυρίως οι Γούντροου Ουίλσον, Φραγκλίνος Ρούσβελτ και Χέρμπερτ Χούβερ.

ΠΥΡΓΟΣ 3

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτό είναι το σπίτι-«πύργος» που αγόρασαν οι Ομπάμα στην Ουάσινγκτον Αυτό είναι το σπίτι-«πύργος» που αγόρασαν οι Ομπάμα στην Ουάσινγκτον Reviewed by George S on 6/04/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.