Καλωσόρισμα με τον ύμνο

Καλωσόρισμα με τον ύμνο

Από την πρώτη κιόλας ομιλία του για τη νέα σεζόν στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ έκανε αναφορά στην πρόκληση των προκριματικών του Ιουλίου.

Το φινάλε της περσινής σεζόν, βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν, ήταν στο ίδιο… κλίμα. Στην πρώτη του ομιλία στα Σπάτα, στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά, στην πρόκληση των ευρωπαϊκών προκριματικών του Αυγούστου. Με αναφορά στον ύμνο του Champions League.

«Θέλω να σας καλωσορίσω και πάλι. Έχουμε μπροστά πολλή δουλειά. Θα είναι πολύ ωραίο που θα ακούσουμε δυο φορές τον ύμνο του Champions League, στα δυο ματς των προκριματικών. Όμως θα είναι ακόμα πιο όμορφο να τον ακούσουμε τέσσερις φορές και ονειρεμένο παραπάνω από τέσσερις. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, αλλά μακάρι να γίνει. Εμείς θα παλέψουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα είναι και ονειρεμένο» τόνισε ο Χιμένεθ, που δεν είχε σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση τον στενό του συνεργάτη, Ζέσους Καλντερόν, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καλωσόρισμα με τον ύμνο Καλωσόρισμα με τον ύμνο Reviewed by George S on 6/28/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.