ΠΟΑΣΥ: Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας

ΠΟΑΣΥ: Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας

Η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απαγόρευση της ανοιχτής συγκέντρωσής στην Πλατεία Εξαρχείων.

«Την ούτως ή άλλως προαναγγελθείσα απαγόρευση της ανοιχτής συγκέντρωσής μας, στην Πλατεία Εξαρχείων, εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί που έχουμε ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και υπακοή στους νόμους του Κράτους, ασφαλώς θα υπακούσουμε. Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Προσθέτει ότι η επιδίωξη της να ξεκινήσει ένας διάλογος θα επιτευχθεί «αν όχι αύριο, λίγο αργότερα». Με αφορμή την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Πέμπτη σε Εξάρχεια και Κολωνάκι -άρα και της συγκέντρωσης που προγραμμάτιζε η ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων- η Ομοσπονδία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, ζητώντας ενημέρωση για τους λόγους της απαγόρευσης.

«Η επιδίωξή μας να ξεκινήσει επιτέλους διάλογος για ένα θέμα που όλοι γνωρίζουν και υποκρίνονται τον ανήξερο, θα επιτευχθεί αν όχι αύριο, λίγο αργότερα. Δεν θα έχουν οι διοικούντες για πολλές φορές το σθένος να ακυρώνουν ή και να καταργούν τον διάλογο», σημειώνει η ΠΟΑΣΥ στην ανακοίνωσή της και καταλήγει:

«Είμαστε περήφανοι για την πρωτοβουλία μας, την οποία την υποστηρίζει η πλειονότητα της Ελληνικής Κοινωνίας. Τα θέματα λύνονται με διάλογο και δημοκρατικές διαδικασίες τις οποίες πιστεύουμε και υπηρετούμε παντοτινά. Θα επανέλθουμε...».

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΠΟΑΣΥ: Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας ΠΟΑΣΥ: Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας Reviewed by George S on 6/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.