«Πάγος» από δανειστές: Θα συμφωνήσουμε στη ... λύση Σόιμπλε

«Πάγος» από δανειστές: Θα συμφωνήσουμε στη ... λύση Σόιμπλε

Γνωρίζοντας ακριβώς με τι θα βρεθεί αντιμέτωπη στο Eurogroup η κυβέρνηση «επιμένει» στην εσωτερική της ρητορική και ενόσω οι Ευρωπαίοι κρατούν συντεταγμένη γραμμή σε αυτά που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην Ελλάδα, τα οποία και φροντίζουν να επικοινωνούν ώστε να τα ακούσει καθαρά η Αθήνα.

Παρά τις ευγενείς εκφράσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για την καλή διαγωγή της ελληνικής κυβέρνησης και την αποφασιστικότητά της να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις το πακέτο της συμφωνίας που επικοινωνείται ως βέβαιο αφορά μόνο την εκταμίευση της δόσης. Στο πακετάρισμα δεν περιλαμβάνεται ούτε λύση αλλά ούτε καν διατύπωση για το χρέος. Το Βερολίνο δίνει στεγνά τον Τσίπρα και κουνά το δάχτυλο

Ενδεικτική του κλίματος είναι η «φλυαρία» του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε που είπε σύμφωνα με το DowJones NewsWires ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός, «τηλεφωνεί όλη την ώρα και η καγκελάριος του λέει ξανά και ξανά - Αλέξη, αυτό το θέμα είναι για τους υπουργούς Οικονομικών».

Ο κ. Σόιμπλε μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη τάση στην Ευρώπη», ότι ολοένα και περισσότερα ζητήματα τίθενται στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων προς επίλυση.

Εχουν αποφασίσει συμφωνία - Το λέει πια και η Κομισιόν

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Πάγος» από δανειστές: Θα συμφωνήσουμε στη ... λύση Σόιμπλε «Πάγος» από δανειστές: Θα συμφωνήσουμε στη ... λύση Σόιμπλε Reviewed by George S on 6/14/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.