Κάνε τέλειο κορμί σε ένα μήνα, με αυτό το έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής

Κάνε τέλειο κορμί σε ένα μήνα, με αυτό το έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής

Σε αυτό το επεισόδιο “θα σας δείξω πόσο fit έχω γίνει τον τελευταίο καιρό”, θα σας παρουσιάσω το πρόγραμμα του Παναγιώτη (Βουλγαρίδη), το οποίο υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε τριάντα μέρες.

Γιατί εγώ ακόμα δεν τα έχω δει; Επειδή του έχω ζητήσει να με κάνει Jennifer Lopez και τίποτα λιγότερο. Είμαι ακόμα work in progress και ακολουθώ άλλο πρόγραμμα. Ξεκινάμε, λοιπόν, με το να σε ενημερώσω ότι αυτό είναι ένα πρόγραμμα το οποίο απαιτεί να το επαναλαμβάνεις κάθε μέρα. Ένας μήνας είναι, τι ψυχή έχει; Θα τα καταφέρεις.

Όπως μπορείς (;) να φανταστείς, κάθε μέρα οι ασκήσεις γίνονται πιο απαιτητικές. Δεν αλλάζει το είδος τους, αλλά η ποσότητά τους.

Το μοτίβο που ακολουθούμε κάθε μέρα είναι τρεις “απλές ασκήσεις” και δεκατρία λεπτά στο διάδρομο.

Πρόκειται για αυτούς τους κοιλιακούς που δεν είναι ολόκληροι, δεν φτάνει δηλαδή το στήθος να ακουμπήσει στα γόνατα, αλλά σηκωνόμαστε μέχρι τη μέση της απόστασης. Ξεκινάμε με δεκαπέντε επαναλήψεις την πρώτη μέρα. Κάθε επόμενη μέρα προσθέτουμε πέντε επαναλήψεις. Με γρήγορα μαθηματικά, αυτό σημαίνει πως την τελευταία μέρα θα φτάσεις να κάνεις 160 ροκανίσματα. Καλή τύχη.

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κάνε τέλειο κορμί σε ένα μήνα, με αυτό το έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής Κάνε τέλειο κορμί σε ένα μήνα, με αυτό το έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής Reviewed by George S on 6/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.