Παιχνίδι με τον χρόνο

Παιχνίδι με τον χρόνο

Επιχειρώντας να πάει σε περισσότερο στοχευμένες λύσεις μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ένα παιχνίδι με τον χρόνο. Ένα παιχνίδι που κρύβει δώρα και παγίδες.

Η λογική λέει ότι αν ο Ολυμπιακός ήθελε να κινηθεί στα στάνταρ των δύο τελευταίων χρόνων όσον αφορά τις μεταγραφικές του επιλογές, θα μπορούσε να είχε αποκτήσει ήδη ένα - δύο ξένους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο οι Πειραιώτες θέλουν να κινηθούν περισσότερο προσεκτικά στο συγκεκριμένο κομμάτι, πηγαίνοντας σε προσθήκες που θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή. Άλλωστε το ρόστερ είναι μάλλον γεμάτο από παίκτες βοηθητικού ή συμπληρωματικού χαρακτήρα. Να έρθουν και κάποιοι ακόμη δεν θα είχε νόημα.

Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει μπει σε μια διαδικασία να κάνει παιχνίδι με το χρόνο. Ένα παιχνίδι που κρύβει δώρα και παγίδες. Για παράδειγμα, όσοι είναι στο Ζέεφελντ θα έχουν ένα δεκαήμερο γεμάτο ευκαιρίες. Να δείξουν κάποια πράγματα δίχως οι πολυαναμενόμενες μεταγραφές να τους... δείχνουν την πόρτα της εξόδου. Να πείσουν τον Χάσι ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Ή έστω μιας δεύτερης ευκαιρίας. Παράλληλα ο Χάσι θα έχει την άνεση να μάθει καλά κάθε έναν από αυτούς, χωρίς να του τραβούν την προσοχή νέες αφίξεις. Να αναλύσει μαζί με τους συνεργάτες του τα υπέρ και τα κατά, σχηματίζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος κάνει ή δεν κάνει.

Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μαρίν, Μαρτίνς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι, είναι η 20άδα με την οποία δουλεύει το τεχνικό επιτελείο στο Ζέεφελντ και εν αναμονή της ένταξης των διεθνών στο πρόγραμμα.

Καπίνο, Γιαννιώτης, Ρέτσος, Σιώπης, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ντα Κόστα, Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι, Μπεν, Ζντιέλαρ, πιθανότατα και Ελαμπντελαουί, είναι τα... εξτραδάκια που θα έχει σταδιακά στην διάθεση του ο προπονητής.

Για τα δεδομένα της εποχής, ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν με επιτυχία τους υποστηρικτούς ρόλους. Κάποιοι ίσως εξελιχθούν και παίκτες πρώτης γραμμής στο μέλλον. Αυτό που χρειάζεται όμως άμεσα είναι από μια ξεχωριστή, ποιοτική πινελιά σε κάθε γραμμή. Έτσι θα έχει νόημα η μεταγραφική ενίσχυση. Ωστόσο το παιχνίδι με το χρόνο, προϋποθέτει και ένα πλαίσιο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Παιχνίδι με τον χρόνο Παιχνίδι με τον χρόνο Reviewed by George S on 6/19/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.