Καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη πληρώνουν Ρομά για να μαζεύουν τα σκουπίδια

Καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη πληρώνουν Ρομά για να μαζεύουν τα σκουπίδια

Όσο το αδιέξοδο στις συνομιλίες της κυβέρνηση με τους εργαζόμενους στους Δήμους παραμένει, τόσο οι πολίτες παραμένουν όμηροι, των σκουπιδιών και της δυσωδίας σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη οι καταστηματάρχες απηυδυσμένοι από την αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και κυρίως έξω από τα καταστήματά τους, έφτασαν στο σημείο να πληρώσουν Ρομά για να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους δρόμους και να τα μεταφέρουν με οχήματά τους σε άλλους χώρους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Thestival ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης, την πρωτοβουλία αυτή πήραν οι επιχειρηματίες κυρίως στο χώρο της εστίασης, οι οποίοι πληρώνουν μάλιστα ταρίφα 100 ευρώ του Ρομά για να μαζέψουν τα σκουπίδια.

Οι Ρομά δεν διστάζουν να κάνουν και… προσφορές στους καταστηματάρχες προσφέροντας τέσσερα δρομολόγια στην τιμή των 200 ευρώ.Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη πληρώνουν Ρομά για να μαζεύουν τα σκουπίδια Καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη πληρώνουν Ρομά για να μαζεύουν τα σκουπίδια Reviewed by George S on 6/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.