Ώρα... μεταγραφών στον Ατρόμητο

Ώρα... μεταγραφών στον Ατρόμητο

Ο προπονητής βρέθηκε στο Περιστέρι και πλέον Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος και Νταμίρ Κάναντι θα τρέξουν το μεταγραφικό κομμάτι. Τερματοφύλακας, κεντρικός μέσος και επιθετικός οι επόμενες προτεραιότητες.

Σε δέκα μέρες ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση του για τη νέα χρόνια. Στο προπονητικό κέντρο του Περιστερίου, θα υπάρχει πλέον νέος προπονητής. Ο Νταμίρ Κάναντι, παρουσιάστηκε την Πέμπτη και ήδη έχει πιάσει δουλειά για να έχει το συντομότερο την ομάδα του έτοιμη. Στις 3 Ιουλίου, τα μόνα νέα πρόσωπα θα είναι ο Γιώργος Μανούσος και ο Αντόνιο Τζούνιορ και ίσως οι Γιαννούλης, Χατζιησαΐας. Οι υπόλοιποι θα είναι από το ρόστερ της περασμένης σεζόν. Όμως, μετά τις πρώτες μέρες δεν αποκλείεται να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους ένα ένα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.

Ο Αυστριακός τεχνικός μαζί με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση! Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν τον τερματοφύλακα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ήδη μια περίπτωση που εξετάζεται, αλλά και τον χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Σε αυτές τις θέσεις ήδη έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά εκεί θα βάλει την... πινελιά του και ο Κάναντι.

Ο 47χρονος τεχνικός, θα κάνει και αυτός τις προτάσεις του από ποδοσφαιριστές που γνωρίζει από την Αυστρία και θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι, τις επόμενες μέρες, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και στα μεταγραφικά του Ατρόμητου, με πιθανότερες μεταγραφές αυτές του τερματοφύλακα και του χαφ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ώρα... μεταγραφών στον Ατρόμητο Ώρα... μεταγραφών στον Ατρόμητο Reviewed by George S on 6/23/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.