Μάντζαρης: Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε για μια νέα αρχή

Μάντζαρης: Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε για μια νέα αρχή

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό τουλάχιστον ως το 2020 ενώ ξεκαθάρισε πως μέτρησε η επιθυμία η δική του και των προέδρων.

Μέσα σε δυο μέρες, ο Ολυμπιακός έκλεισε δυο βασικά μέτωπα, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους Γιώργο Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κοινή επιθυμία των δυο πλευρών. Οι δηλώσεις Μάντζαρη: «Είχαμε πει να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια στην ομάδα. Θα είναι σίγουρα εννιά, ίσως και περισσότερα! Οι πρόεδροι ήθελαν από την αρχή να μείνω και η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα. Η αποτυχία λόγω της απώλειας των τίτλων στην Ελλάδα ήταν μια κακή παρένθεση. Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε κάθε χρόνο για τους τρεις τίτλους, πάμε για μια νέα αρχή. Ήταν μια από τους πιο δύσκολες εβδομάδες στην αθλητική ζωή μου. Τέλος καλό, όλα καλά είμαστε χαρούμενοι. Τελείωσαν όλα τα... βάσανα. Συνεχίζουμε. Σήμερα μέτρησε και η επιθυμία η δική μου και των προέδρων. Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα με τον Βασίλη, τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά. Να συνεχίσουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μάντζαρης: Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε για μια νέα αρχή Μάντζαρης: Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε για μια νέα αρχή Reviewed by George S on 6/17/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.