Οι χαώδεις διαφορές

Οι χαώδεις διαφορές

Σε πιο χαμηλές στροφές η φετινή προετοιμασία σε σχέση με πέρσι. Με την έλευση των διεθνών την Τρίτη (20/6) και τον ερχομό του Μποκανί θα ανέβουν οι ρυθμοί, αλλά δεν θα γίνουν και... μαραθωνοδρόμοι όπως με τον Βίκτορ.

Πέρσι ο Ολυμπιακός έπαθε κι έμαθε! Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, υπερτίμησε την ομάδα του και υποτίμησε τα προκριματικά του Champions League, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία χρονιά με απόλυση προπονητή (Βίκτορ) και συνεχή γκρίνια... Λάθη έγιναν και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Έγιναν από τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες, απ' όλους. Για να πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Παρασκευή (16/6) στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κάνει πέντε προπονήσεις συνολικά και το Sport24.gr θα επιχειρήσει να κάνει μία σύγκριση με τις περσινές πρώτες πέντε προπονήσεις με τον Βίκτορ στον πάγκο...

Η μέρα με τη νύχτα... Δεν αναφερόμαστε στα κομμάτια της τακτικής, γιατί ο Βίκτορ έκανε προπονήσεις με αρκετή ποικιλία στο ασκησιολόγιο και οι παίκτες την γούσταραν την προπόνηση όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους. Δούλευε πολύ με την πίεση ψηλά, ασχολιόταν αρκετά με το ποδόσφαιρο κατοχής, έκανε συνεχώς “φροντιστήρια” στους αμυντικούς για το πώς θα πρέπει να έχουν ενεργό συμμετοχή με τη σειρά τους στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν θα σταθούμε λοιπόν στο κομμάτι της τακτικής, καθώς από τις πρώτες πέντε προπονήσεις του Χάσι, το μοναδικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι αυτό που υποστήριζαν στο Βέλγιο από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στον Ολυμπιακό. Ότι με τον Χάσι οι “ερυθρόλευκοι” θα παίζουν πολύ από τα άκρα και κυρίως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι τα πλάγια μπακ.

Χθες (18/6) δούλεψε αρκετά και στον τομέα των αντεπιθέσεων, αλλά προς το παρόν στο θέμα της τακτικής δεν μπορεί να γίνει σοβαρή σύγκριση με την προπόνηση του Βίκτορ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι χαώδεις διαφορές Οι χαώδεις διαφορές Reviewed by George S on 6/19/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.