Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Ιποκράτειου και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Ιποκράτειου και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Ένας φιλανθρωπικό αγώνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Ιουνίου, μεταξύ της ομάδας των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο» και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 12.00 στο Star Sport Club (Καραμανλή 4, Βούλα), μεταξύ της ομάδας των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο» και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Με συνέπεια σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, τόσο οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να αγωνιστούν στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500, 210 4120313, 210 9640117, http://www.iekalfa.gr/

Mediterranean College: 210 8899600, http://www.medcollege.edu.gr/»

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Ιποκράτειου και ΙΕΚ ΑΛΦΑ Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Ιποκράτειου και ΙΕΚ ΑΛΦΑ Reviewed by George S on 6/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.