Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι

Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι

Για δεύτερη σερί μέρα σε Αργεντινή και Ιταλία, τα ονόματα των Χερμάν Κόντι και Αλέσιο Τσέρτσι συνδέονται με τον Ολυμπιακό. Ο ρόλος του Μάριο Ουσίγιος στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πέσει σε... τοίχο όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης με έναν κεντρικό αμυντικό, που αποτελεί μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες στο Λιμάνι. Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες κατέληξε στην Σαν Λορένσο -που ήταν και η επιθυμία του- ενώ από τις υπόλοιπες περιπτώσεις που τέθηκαν στα υπόψιν των Πειραιωτών, άλλοι δεν ενθουσίασαν και άλλοι ήταν εκτός οικονομικών ορίων της ομάδας.

Από το βράδυ της Τετάρτης (28/6) ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Χερμάν Αντρές Κόντι, του 23χρονου (3/6/1994) στόπερ της Κολόν Σάντα Φε, που πέρσι πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις (1890'), φτάνοντας συνολικά τις 77 με τον αργεντίνικο σύλλογο.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος και είναι "φακελωμένος" από τους συνεργάτες του Αργεντίνου αθλητικού διευθυντή, αυτούς που συνθέτουν πλέον το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού (Κλάουντιο Κάρσι, Φερνάντο Γκονσάλες, Μάριο Ουσίγιος Τζούνιορ).

Το συμβόλαιο του Κόντι με την Κολόν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και ως εκ τούτου η διαπραγματευτική ισχύ των "Sabaleros" δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Παρ' όλα αυτά ο ύψους 193 εκατοστών στόπερ δύσκολα θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο της Σάντα Φε με λιγότερα από 1,5 - 2 εκατ. ευρώ, περίπου δηλαδή τα μισά της πραγματικής του αξίας στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι Reviewed by George S on 6/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.