Οι απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη επικοινώνησαν εκ νέου με την οικογένειά του

Οι απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη επικοινώνησαν εκ νέου με την οικογένειά του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» μία νέα εξέλιξη πυροδοτεί νέο κύκλο ερευνών, καθώς οι δράστες φέρονται να επικοινώνησαν εκ νέου με τους συγγενείς του επιχειρηματία. Οι απαγωγείς φέρονται να απέστειλαν μήνυμα στον αδερφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο οποίο αρκέστηκαν μόνο στη φράση «είμαστε εδώ» χωρίς να δώσουν άλλα σημάδια ζωής του επιχειρηματία.

Αυτή και μόνο η εξέλιξη κρίνεται ως ένα θετικό βήμα από την αστυνομία, καθώς θα μπορούσε, σύμφωνα με εκτιμήσεις να σημάνει την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.

Με επιστολή της προ ημερών, η οικογένεια του επιχειρηματία είχε ανακοινώσει τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς.

Στην επιστολή αναφέρονταν τα εξής:

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

Είχε προηγηθεί βίντεο μικρής διάρκειας στο οποίο ο Κρητικός επιχειρηματίας επιβεβαίωνε πως είναι καλά στην υγεία του και έκανε αναφορές και στον Εμμανουέλ Μακρόν προκειμένου οι απαγωγείς έτσι να δείξουν ότι οι εικόνες ήταν πρόσφατες.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Λεμπιδάκη - Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Πηγή / Περισσότερα στο www.zougla.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη επικοινώνησαν εκ νέου με την οικογένειά του Οι απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη επικοινώνησαν εκ νέου με την οικογένειά του Reviewed by George S on 6/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.