Αιχμάλωτοι των σκουπιδιών τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη οι πολίτες

Αιχμάλωτοι των σκουπιδιών τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη οι πολίτες

Τουλάχιστον ως την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, μετά από σύσκεψη που είχαν το πρωί της Κυριακής.

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη απέρριψαν την πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και έτσι τα σκουπίδια θα παραμείνουν στους δρόμους για αρκετές ακόμα ημέρες. Οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι η νομοθετική ρύθμιση δεν καλύπτει τους συμβασιούχους, επιμένουν στη μονιμοποίησή τους και ζητούν από την κυβέρνηση να μην την καταθέσει στη Βουλή τη Δευτέρα.

Όπως δηλώνουν, τη Δευτέρα θα παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση, για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Παράλληλα, ζητούν από την κοινωνία να καταλάβει ότι η κυβέρνηση δημιούργησε αυτή την κατάσταση με τους χειρισμούς της.

«Δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω αν η κυβέρνηση δεν κάνει αορίστου χρόνου τους εργαζόμενους που με δική της ευθύνη ανανέωσε τις συμβάσεις τους. Καλούμε την κυβέρνηση να μην καταθέσει τη νομοθετική ρύθμιση, γιατί θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, θα στείλει στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους και στους ιδιώτες την αποκομιδή σκουπιδιών. Τη Δευτέρα θα έχουμε τη δική μας πρόταση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι θα βγαίνουν περισσότερα απορριμματοφόρα που θα συγκεντρώνουν τα σκουπίδια από ευαίσθητα σημεία, όπως νοσοκομεία, γηροκομεία και λαϊκές αγορές.

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αιχμάλωτοι των σκουπιδιών τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη οι πολίτες Αιχμάλωτοι των σκουπιδιών τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη οι πολίτες Reviewed by George S on 6/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.