Ο Χιμένεθ θέλει πολύ τον Ρομέρο

Ο Χιμένεθ θέλει πολύ τον Ρομέρο

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις μπορεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Ο εξτρέμ Ρομέρο είναι ομολογημένος πόθος του Χιμένεθ, ενώ ο Λιβάγια αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο ως την Τετάρτη.

Βάσει των όσων ίσχυαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ Χάιμε Ρομέρο (22 ματς, 1 γκολ και 4 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την Οσασούνα) θα έπρεπε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη στο κιτρινόμαυρο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο συνέβησαν πράγματα τα οποία οδήγησαν τις πλευρές σε ένα χάσμα, που όμως δεν είναι απαραίτητα αγεφύρωτο.

Αφενός η Ένωση δεν επιθυμούσε να κλείσει εντελώς την πόρτα σε έναν παίκτη για τον οποίο ο προπονητής είχε υπερθεματίσει ως ικανή λύση, αφετέρου διότι ο ποδοσφαιριστής μπήκε σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος από την Οσασούνα υπό την προϋπόθεση ότι θα παίξει μόνο σε ομάδα εκτός της Ισπανίας, ακριβώς επειδή ήταν βέβαιος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Ποιο πρόβλημα προέκυψε; Η ΑΕΚ επικαλείται αθέτηση όρων της προφορικής συμφωνίας και η πλευρά του παίκτη ξαφνική μείωση των αποδοχών που αρχικώς είχαν συμφωνηθεί, ωστόσο η απόσταση εύκολα γεφυρώνεται.

Και από τη στιγμή που ο προπονητής επιμένει για την απόκτησή του, δεν αποκλείεται το θέμα να ανοίξει εκ νέου. Άλλωστε η ομάδα χρειάζεται απαραιτήτως κι έναν εξτρέμ που θα πατάει και θα δημιουργεί με το αριστερό πόδι και ο οποίος θα παίζει αμιγώς πτέρυγα. Ο Ρομέρο είναι ακριβώς τέτοια περίπτωση!

Από χθες οι δύο πλευρές έχουν επιστρέψει σε διαδικασία συζήτησης για το κοινό μέλλον τους. Με διαλλακτικότητα και υποχωρήσεις, η απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ είναι εφικτή.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Χιμένεθ θέλει πολύ τον Ρομέρο Ο Χιμένεθ θέλει πολύ τον Ρομέρο Reviewed by George S on 6/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.