Αυτό είναι το νέο κορίτσι της Adidas!

Αυτό είναι το νέο κορίτσι της Adidas!

Η Κένταλ Τζένερ, αποκάλυψε την νέα συνεργασία της με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Η 21χρονη καλλονή πόσταρε ένα βίντεο, ντυμένη με μία μαύρη φόρμα της εταιρείας και ασορτί αθλητικά παπούτσια να κάθεται σε ένα αμαξίδιο του γκολφ μπροστά από το σήμα της Adidas, όπου από κάτω έγραφε «καλώς ήρθες στην οικογένεια». 2 ΤΖΕΝΕΡ copy

Η Μπέλα Χαντίντ υπέγραψε συμβόλαιο με την Nike, η αδελφή της Τζίτζι με την Reebok και η Κάιλι Τζένερ εκπροσωπεί από το 2016 την Puma. Αυτή που είχε μείνει χωρίς εταιρεία αθλητικών ειδών ήταν η Κένταλ Τζένερ, που τώρα μπορεί να λέει ότι είναι το κορίτσι της Adidas.

2 ΤΖΕΝΕΡ

Η εκπροσώπηση που έκλεισε η Κένταλ είναι η πρώτη μετά από την αποτυχημένη διαφημιστική καμπάνια και την αναγκαστική απόσυρση του διαφημιστικού μηνύματος που έκανε για γνωστό αναψυκτικό κόλα τον περασμένο Απρίλιο. «Μία μακροχρόνια θαυμάστρια της μάρκας, η Κένταλ ενσαρκώνει το πνεύμα της Adidas Originals ως δημιουργική δύναμη που διαμορφώνει τον κόσμο σήμερα, αμφισβητώντας το status quo με τον δικό της τρόπο», ανακοίνωσε η εταιρεία. «Μια κλασική εικόνα, η Κένταλ είναι ένα αληθινό πρότυπο και την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας», έγραψε.

Η Κένταλ Τζένερ έρχεται να προστεθεί σε μία λίστα από εκπροσώπους της εταιρείας που περιλαμβάνει τον Φαρέλ Γουίλιαμς, την Κάρλι Κλος, την Χάννα Μπρόνφμαν και παλιότερα την Κέιτ Μος, η οποία πρωταγωνιστούσε στις αρχικές διαφημίσεις της γερμανικής μάρκας από τη δεκαετία του 1990.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτό είναι το νέο κορίτσι της Adidas! Αυτό είναι το νέο κορίτσι της Adidas! Reviewed by George S on 6/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.