Έχεις 5 λεπτά μόνο; Σου βρήκαμε τις ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου

Έχεις 5 λεπτά μόνο; Σου βρήκαμε τις ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου

Το πρωί ξυπνάς και τρέχεις σα τρελή για να προλάβεις να τα κάνεις όλα. Να φτιάξεις ένα υγιεινό πρωινό, να κάνεις ένα γρήγορο ντουζ και να θυμηθείς να πάρεις όλα τα χαρτιά που χρειάζεσαι για το γραφείο. Το απόγευμα σε βρίσκει «κολλημένη» στην κίνηση και για ακόμη μία φορά η ιδέα του γυμναστηρίου σου μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.

Μην ανησυχείς καθόλου, αφού εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το σώμα σου. Ξέρεις οι ρυθμοί της ζωής μας δεν απέχουν και πολύ από τους δικούς σου και σκεφτήκαμε να σου δείξουμε πώς θα εκμεταλλευτείς ακόμη και αυτά τα πέντε λεπτά του ελεύθερου χρόνου σου. Ξέρεις τώρα, μέχρι να ζεσταθεί το φαγητό ή το νερό για να κάνεις μπάνιο. Ρύθμισε το χρονόμετρο στα 5 λεπτά ακριβώς και πίστεψέ μας δε θα το μετανιώσεις καθόλου.

Πριν ξεκινήσεις τη μίνι προπόνηση κάνε μικρά πηδηματάκια για 15 δευτερόλεπτα χτυπώντας ταυτόχρονα παλαμάκια(άμα το επιτρέπει και η ώρα, δυνάμωσε και λίγο τη μουσική στο ραδιόφωνο).

0-1min: Για ένα λεπτό και μόνο ακολούθησε κατά γράμμα τα βήματα της παρακάτω εικόνας. Ενώ είσαι σε όρθια στάση, λυγίζεις τα γόνατά σας και ακουμπάς τα χέρια σου στο έδαφος. Με μία πολύ γρήγορη κίνηση έρχεσαι στη στάση της σανίδας και επιστρέφεις ξανά πίσω. Υπολόγισε ότι πρέπει να το κάνεις περίπου 6-7 φορές.

burpees2 bd394

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έχεις 5 λεπτά μόνο; Σου βρήκαμε τις ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου Έχεις 5 λεπτά μόνο; Σου βρήκαμε τις ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου Reviewed by George S on 6/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.