ΦΡΙΚΗ στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ για ένα ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΟ 3ΕΥΡΩ!

ΦΡΙΚΗ στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ για ένα ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΟ 3ΕΥΡΩ!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Σήμερα επισκέφτηκα τα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσω φάκελο με δικαιολογητικά για την ανανέωση της εγγραφής μου στον πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Προορισμός μου ήταν το γραφείο πρωτοκόλλου του κτιρίου 6 στον 1ο όροφο. Φθάνοντας βρέθηκα πίσω από έναν ευτραφή κύριο απροσδιόριστης ηλικίας, που βρισκόταν εκεί για τον ίδιο λόγο. Θα μπορούσε να είναι 55, 60 ή και 65 ετών. Βάδιζε κουρασμένα, υποτονικά. Η αναπνοή του δύσκολη και μακρόσυρτα σφυριχτή.

Χρειάζεται κι ένα μεγαρόσημο των τριών ευρώ που θα κολλήσετε στην αίτηση σας, είπε η κυρία πίσω από τον υπολογιστή, απευθυνόμενη και στους δυό μας. Κατεβήκαμε στο ισόγειο και ζητήσαμε μεγαρόσημα από την κοπέλα που φωτοτυπούσε δικογραφίες.

Δυστυχώς δεν έχω, μας απάντησε. Θα βρείτε απέναντι στο κτίριο 9. Μπροστά ο ευτραφής κύριος και πίσω του εγώ πήγαμε στο 9. Εκεί υπάρχει μια θυρίδα του δικηγορικού συλλόγου, που εξέδιδε γραμμάτια και πουλούσε μεγαρόσημα. Η υπάλληλος μας ρώτησε αν είμαστε δικηγόροι και, όταν η απάντηση μας ήταν αρνητική, αρνήθηκε να μας πουλήσει, λέγοντας μας ότι προμηθεύει αποκλειστικά δικηγόρους. Μας παρέπεμψε στο κτίριο 11.

Ο ευτραφής κύριος ψιλοτσακώθηκε με την κυρία ζητώντας να μάθει τον λόγο της ταλαιπωρίας του. Γιατί δεν πουλούσαν μεγαρόσημα σε μη δικηγόρους. Άκρη δεν έβγαλε. Έδειχνε εμφανώς εκνευρισμένος. Καθώς στράφηκε προς την έξοδο και κινήθηκε προς το κτίριο 9, άκουγα την αναπνοή του να δυσκολεύει. Σαν να έβραζε, σαν να έβγαζε βρυχηθμούς. Είχε δύσπνοια. Και ταυτόχρονα μονολογούσε ακατάληπτα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΦΡΙΚΗ στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ για ένα ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΟ 3ΕΥΡΩ! ΦΡΙΚΗ στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ για ένα ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΟ 3ΕΥΡΩ! Reviewed by George S on 6/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.