Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 15/6

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 15/6

Το τέλος είναι μια νέα αρχή

Κριός Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια έντονη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ύστερα όμως από τα… έκτακτα μέτρα που θα ληφθούν, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Στην περίπτωση όμως που σου ζητηθεί να δεσμευτείς, σε αντάλλαγμα των εξασφαλίσεων που θα λάβεις, πρόσεξε μήπως τελικά σε «δέσουν χειροπόδαρα»! Παράλληλα, πολλαπλασιάζονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Ενισχύεται η επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και αποτελούν πλέον τροχοπέδη για τη ζωή σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να διακόψεις και μια συνεργασία σου. Παράλληλα, αναδεικνύονται έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει… έτοιμο για όλα, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες ανάγκες ή καταστάσεις, που η -επιτυχής ή όχι- αντιμετώπισή τους θα κρίνει πολλά.. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή ή τις συνήθειές σου, προλαβαίνοντας επιβαρύνσεις που «δουλεύουν» υπόγεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κάτι δυσάρεστο με ένα πρόσωπο που εκτιμάς. Παράλληλα, δεν θα έπρεπε να κάνεις οτιδήποτε σε καταπονεί πέραν των ορίων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 15/6 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 15/6 Reviewed by George S on 6/15/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.