Από 10.000 ευρώ σε 100 σίγουρους νικητές!

Από 10.000 ευρώ σε 100 σίγουρους νικητές!

Η αγωνία κορυφώνεται για την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αυτή την Κυριακή 25.06, καθώς μετά από εννιά συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς να βρεθεί τυχερός νικητής στην 1η κατηγορία, το ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει €5.700.000.

Με τέτοιο TZAKΠΟΤ τάζεις όχι μόνο καλοκαιρινά ταξίδια, αλλά και ο,τι άλλο θες! Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση ξεκίνησε. Δοκίμασε και εσύ την τύχη σου και κατάθεσε το δελτίο σου σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ μέχρι το βράδυ της Κυριακής στις 21:30. Μάθε περισσότερα εδώ

Φέτος το καλοκαίρι 100 νικητές κερδίζουν από €10.000 στο Λαϊκό Λαχείο!

Θες αυτό το καλοκαίρι να ζήσεις τις διακοπές των ονείρων σου; Τώρα μπορείς. Γιατί στην ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου με τιμή €5 η πεντάδα, 100 νικητές θα κερδίσουν σίγουρα από €10.000! Γίνε και εσύ ένας από τους υπερτυχερούς της ειδικής καλοκαιρινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου και κάνε φέτος πραγματικότητα τις διακοπές που πάντα ονειρευόσουν.

Μάθε περισσότερα εδω

Ζήσε τη χαρά του παιχνιδιού μέσα στα όρια των γραμμών!

Ο ΟΠΑΠ επιβεβαιώνει καθημερινά τη στρατηγική του δέσμευση στο Υπεύθυνο Παιχνίδι και ενισχύει συνεχώς την προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του, ο ΟΠΑΠ ανέπτυξε μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού με κεντρικό μήνυμα «Έξω από τις γραμμές δεν υπάρχει παιχνίδι». Η νέα καμπάνια του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο την ουσία της στρατηγικής του ΟΠΑΠ: Όλοι πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του Υπεύθυνου Παιχνιδιού για να παραμείνει το παιχνίδι διασκεδαστικό.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Από 10.000 ευρώ σε 100 σίγουρους νικητές! Από 10.000 ευρώ σε 100 σίγουρους νικητές! Reviewed by George S on 6/24/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.