Έτσι θα έχεις πάντα καθαρό των κάδο σκουπιδιών στο σπίτι σου!

Θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει διαρκώς φρεσκάδα, ακόμα κι αν δεν το απολυμαίνουμε σε καθημερινή βάση, καθώς δεν είναι εφικτό εκ των πραγμάτων.


Ένα από τα βασικά «σκεύη καθαριότητας» του σπιτιού είναι ο κάδος σκουπιδιών. Αν αυτός δεν αδειάζεται όταν πρέπει, τότε δυσάρεστες οσμές θα διαχέονται σε όλο το δωμάτιο.

Όταν ο κάδος γεμίζει ασφυκτικά, απλά αφαιρούμε την γεμάτη σακούλα του χωρίς -τις περισσότερες φορές- να την αντικαταστήσουμε αμέσως. Ο κάδος γεμίζει και πάλι σκουπίδια χωρίς να υπάρχει η προστατευτική σακούλα και απορροφώνται γρηγορότερα οσμές (μέχρι να αδειάσουμε τα σκουπίδια σε μια καινούρια σακούλα).

Υπάρχει ένα κόλπο που πραγματικά μπορεί να μας λύσει τα χέρια και να έχουμε πάντα καθαρό τον κάδο σκουπιδιών χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ανοίξτε όχι μία, αλλά δύο σακούλες (ή όσες θέλετε, δεν υπάρχει περιορισμός)  και βάλτε τη μία μέσα στην άλλη (μπορείτε να δημιουργήσετε μια «φωλιά» από σακούλες).


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έτσι θα έχεις πάντα καθαρό των κάδο σκουπιδιών στο σπίτι σου! Έτσι θα έχεις πάντα καθαρό των κάδο σκουπιδιών στο σπίτι σου! Reviewed by Sakis P on 5/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.