Τραμπ: Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί

Τραμπ: Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί

Με τους Γερμανούς και το μεγάλο τους εμπορικό πλεόνασμα τα έβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τις συζητήσεις του με ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικό Der Spiegel.

Συγκεκριμένα,πηγές που επικαλείται το Spiegelαναφέρουν ότι ο Τραμπ είπε σεσυνομιλητές του: “Οι Γερμανοί είναικακοί, πολύ κακοί”, εξηγώντας: “Δείτετα εκατομμύρια αυτοκίνητα που πουλάνεστις ΗΠΑ. Είναι τρομερό. Θα το σταματήσουμε”. Πάντως, όπωςαναφέρει το ρεπορτάζ του Spiegel,ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-ΚλοντΓιούνκερ διαφώνησε ανοιχτά με τον Τραμπ,έστω και διατηρώντας έναν φιλικό τόνο,υπογραμμίζοντας πως το ελεύθερο εμπόριοείναι κάτι το θετικό για όλους.

Τα στοιχείααυτά επιβεβαιώνει και δημοσίευμα τηςεφημερίδας SüddeutscheZeitung, σύμφωνα με το οποίο Ευρωπαίοιαξιωματούχοι εξέφρασαν μετά τιςσυναντήσεις τους με τον Τραμπ την έκπληξήτους για το γεγονός ότι οι Αμερικανοίδε φαίνονται να κατανοούν την ευρωπαϊκήεμπορική πολιτική. Σύμφωνα με τηνεφημερίδα, ο Γκάρι Κον, οικονομικόςσύμβουλος του Ντόναλτν Τραμπ, φέρεταινα υποστήριξε σε συζήτηση ότι υπάρχουνδιαφορετικοί δασμοί μεταξύ ΗΠΑ καιΓερμανίας και διαφορετικοί μεταξύ ΗΠΑκαι Βελγίου!

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τραμπ: Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί Τραμπ: Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί Reviewed by George S on 5/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.