Αφοπλίζει η σύζυγος Παπαδήμου: Γιατί αυτό; θυσίασε πολλά για την Ελλάδα

Αφοπλίζει η σύζυγος Παπαδήμου: Γιατί αυτό; θυσίασε πολλά για την Ελλάδα

Το σοκ που υπέστη από την είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης στον Λουκά Παπαδήμο αναβιώνει στην μαρτυρία της η σύζυγος του Σάνα Ινγκραμ.

Τον περίμενε στο σπίτι όταν της τηλεφώνησαν από το γραφείο του και την ενημέρωσαν από το γραφείο του ότι του συνέβη κάτι και τον μεταφέρουν στον Ευαγγελισμό. «Ήταν μεγάλο σοκ! Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν το έμαθα, περίμενα τον Λουκά στο σπίτι να γυρίσει και μετά θα έφευγα γιατί είχα μία δουλειά. Με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο του και μου είπαν ότι κάτι έγινε και πάει στο νοσοκομείο. Μετά έμαθα τα χειρότερα, όταν ρώτησα γιατί» λέει στο protothema.gr.

Σε άλλες δηλώσεις της στο newsit.gr μιλάει για την στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο και από την φωνή του προσπαθούσε να καταβάλει αν ήταν σοβαρά.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι η ζωή του σώθηκε γιατί δεν επέβαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί συνήθως για τις μετακινήσεις του.

Πονάει να βλέπω τον άνδρα μου έτσι, ενώ έχει δουλέψει τόσο σκληρά και έχει κάνει τόσα πολλά καλά πράγματα

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αφοπλίζει η σύζυγος Παπαδήμου: Γιατί αυτό; θυσίασε πολλά για την Ελλάδα Αφοπλίζει η σύζυγος Παπαδήμου: Γιατί αυτό; θυσίασε πολλά για την Ελλάδα Reviewed by George S on 5/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.