Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στις Σέρρες - Τραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες

Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στις Σέρρες -  Τραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες

Ατύχημα με ανατροπή σχολικούλεωφορείου, που μετέφερε μαθητές από τοΔημοτικό Σχολείο Βαμβακόφυτουσημειώθηκε σήμερα το πρωίστην στην επαρχιακή οδό Κρηνίδας - Άγγιστας στις Σέρρες.Από το ατύχημα, όπως αναφέρει το infoserres.com,τραυματίστηκανεννέα μαθητές και πέντε ενήλικες.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί στο 39ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο,με αποτέλεσμα ναβγει από την πορεία του καινα ανατραπεί.Μάλιστα, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Οι 14τραυματίες μεταφέρθηκανστανοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας,χωρίς η υγεία τους να διατρέχει κίνδυνο.Από τους 14 τραυματίες, σοβαρός αλλά όχι κρίσιμος κρίνεται ο τραυματισμός ενός παιδιού που φέρει ανοικτό κάταγμα άνω άκρου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων στην σελίδα του στο facebook, οι μαθητές έκαναν ημερήσιαεκδρομή με προορισμό το Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη.Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στις Σέρρες - Τραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στις Σέρρες -  Τραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες Reviewed by George S on 5/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.