Οι δρόμοι που θα κλείσουν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του αγώνα δρόμου

Οι δρόμοι που θα κλείσουν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του αγώνα δρόμου

Κλειστοί θα είναι αρκετοί δρόμοι της πρωτεύουσας, την Κυριακή 28 Μαϊου 2017λόγω τηςδιεξαγωγής νυχτερινού αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «LIGHTING UP ATHENS» από τις 20:00 έως τις 23:00.

Σύμφωνα με την αστυνομία θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσής τους, στις εξής οδούς και λεωφόρους περιοχής του Δήμου Αθηναίων: -Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Πεσμαζόγλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πεσμαζόγλου, σε όλο το μήκος της.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι δρόμοι που θα κλείσουν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του αγώνα δρόμου Οι δρόμοι που θα κλείσουν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του αγώνα δρόμου Reviewed by George S on 5/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.