Με εικονικό αποστολέα και διεύθυνση από το Κολωνάκι ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του Παπαδήμου

Με εικονικό αποστολέα και διεύθυνση από το Κολωνάκι ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του Παπαδήμου

Oμαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου μετά από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του με παγιδευμένο φάκελο.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα νοσηλευτεί για ακόμη ένα 24ωρο στην εντατική του Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους, ενώ εξιτήριο πήραν την Παρασκευή οι δύο συνοδοί του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώνονται στα υπολείμματα και τη μεθοδολογία του παγιδευμένου φακέλου που εξερράγη.

Ωστόσο στην υπόθεση υπάρχει μια ανατροπή καθώς ο αποστολέα δεν είναι τελικά η Ακαδημία Αθηνών όπως είχε μεταδοθεί αρχικά και πιστεύονταν μέχρι πριν λίγες ώρες.   Πρόσωπο με διεύθυνση στο Κολωνάκι είναι ο αποστολέας όπως προκύπτει από τη συρραφή των αποκομμάτων του φακέλου που έγινε στο εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, από το υλικό των καμερών της Βουλής, που έχει συλλέξει η Αντιτρομοκρατική, προκύπτει σαφέστατα η παρουσία του φρουρού του Λουκά Παπαδήμου στη Βουλή, το πρωί της Πέμπτης, ακριβώς όπως είχε πει ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι πιθανό το τρομοπακέτο να πέρασε από τα μηχανήματα X-Ray της Βουλής, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στη μνήμη του μηχανήματος.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koolnews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Με εικονικό αποστολέα και διεύθυνση από το Κολωνάκι ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του Παπαδήμου Με εικονικό αποστολέα και διεύθυνση από το Κολωνάκι ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του Παπαδήμου Reviewed by George S on 5/28/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.