Πρωτιά για το κόμμα του Μακρόν σε νέα δημοσκόπηση

Πρωτιά για το κόμμα του Μακρόν σε νέα δημοσκόπηση

Τις περισσότερες έδρες στη νέα Γαλλική Εθνοσυνέλευση που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου αναμένεται να λάβει το κόμμα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τααποτελέσματα της έρευνας της Odoxa,για λογαριασμό του ραδιοφωνικούσταθμού France Inter και τουπεριοδικού L' Express, τονεόκοπο κόμμα En Marche τουΜακρόν συγκεντρώνει ποσοστό 29%, έναντι17% του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, μετους συντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς ναέπονται με 15% και το κόμμα του αριστερούΖαν-Λικ Μελανσόν να ακολουθεί με 14%. Η δημοσκόπησηαυτή έρχεται να ενισχύσει τα ευρήματαπροηγούμενων δημοσκοπήσεων, σύμφωναμε τις οποίες το κόμμα του Μακρόναναμένεται να λάβει τις περισσότερεςέδρες στην Εθνοσυνέλευση, μία εξέλιξηπου θα επιτρέψει στον Μακρόν να περάσειτις αλλαγές που έχει εξαγγείλει σταεργασιακά και το συνταξιοδοτικό.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρωτιά για το κόμμα του Μακρόν σε νέα δημοσκόπηση Πρωτιά για το κόμμα του Μακρόν σε νέα δημοσκόπηση Reviewed by George S on 5/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.