Ανέκδοτο: Ο φτωχός με τα μεγ@λ@ προσόντα


Είναι ένας ο οποίος είναι πολύ φτωχός αλλά έχει πολύ μεγάλα "προσόντα". Μιλάμε για 50+ πόντους. Κάποια μέρα κουβεντιάζει με τον κολλητό του και του κλαίγεται για την φτώχεια του.

- Μα είσαι ηλίθιος, του λέει ο φίλος του, με τέτοια προσόντα και κλαίγεσαι; Να σου γνωρίσω κάποιες καθώς πρέπει κυρίες, που θα τα εκτιμήσουν και μάλιστα θα πληρώσουν καλά γι' αυτά.

- Δεν έχω αντίρρηση, αλλά πόσο θα τους χρεώνω;

- Ξέρω 'γω, χρέωνε με τον πόντο. Πόντος και χιλιάρικο.

Συμφωνούν, κλείνεται το πρώτο ραντεβού και η κυρία ζητάει 20 πόντους. Βγάζει αυτός ένα χάρακα, μετράει, δένει ένα φιογκάκι στους 20 πόντους και... άξιος ο μισθός του. Ικανοποιημένη η κυρία τον συστήνει σε φίλη της, όπου επαναλαμβάνεται το σκηνικό (25 πόντοι αυτή τη φορά, χάρακας, φιογκάκι κ.λπ.). Βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα τον περιμένει η υπηρέτρια - που έχει ακούσει τι γινόταν μέσα - και του λέει:

- Θα ήθελα και εγώ, αλλά 10 πόντους μόνο. Δεν έχω δυστυχώς να πληρώσω περισσότερα.

Ο τύπος συμφωνεί, δένει το φιογκάκι στους 10 πόντους και αρχίζουν. Στο κρίσιμο σημείο η υπηρέτρια τον τσιμπάει δυνατά στα οπίσθια με μια καρφίτσα.

- Ωχ! φωνάζει αυτός και τινάζεται μπροστά.

- Καλά καημένε, του λέει η υπηρέτρια, πώς κάνεις έτσι για ένα τσιμπιματάκι;

- Τι τσιμπιματάκι μωρή, εδώ μου έκανες 40 χιλιάρικα ζημιά!

Πηγή: http://www.zoo.gr/fun/jokes/joke/23/3207
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανέκδοτο: Ο φτωχός με τα μεγ@λ@ προσόντα Ανέκδοτο: Ο φτωχός με τα μεγ@λ@ προσόντα Reviewed by George S on 5/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.