Μόνικα Μπελούτσι: Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς - Αυτό μας σώζει!

Φωτογραφία: AP/ Gregorio Borgia

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει μάθει να αποδέχεται τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στο πρόσωπό της, όπως δήλωσε. Παρόλα αυτά, νιώθει ευτυχής για τη βοήθεια της τεχνολογίας, για τη βελτίωση της εικόνας της σε φωτογραφίες.


«Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει», δήλωσε με ειλικρίνεια στο AFP η 52χρονη ηθοποιός, η οποία συμπλήρωσε ότι τη χαροποιεί το γεγονός ότι τα περιοδικά κάνουν λιγότερο ρετούς, σε σύγκριση με το παρελθόν και ότι ο κόσμος μαθαίνει να αγαπά τις μικρές ατέλειες των σταρ.

Στην τελευταία της ταινίας, το «On the Milky Road», παρατήρησε, όπως είπε, ρυτίδες στα μάτια της και άλλα σημεία του προσώπου της. «Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω πώς έχω αλλάξει στην οθόνη. Ομως, δεν είπα στον εαυτό μου ''Θεέ μου, είναι τερατώδες''. Οχι, πιστεύω ότι είναι γοητευτικό», πρόσθεσε.

«Δεν με ενοχλεί να με βλέπουν ως ώριμη γυναίκα. Ισως σε κάθε χρόνια να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα έχω υπερβολικές ρυτίδες. Αλλά προς το παρόν είναι εντάξει με αυτό», δήλωσε ακόμη η Μπελούτσι.

Οσο για τις αισθητικές επεμβάσεις, πρόσθεσε ότι όταν βλέπει μεγαλύτερες γυναίκες που δεν έχουν καταφύγει σε νυστέρι σκέφτεται ότι είναι πολύ όμορφες. «Ομως, όταν βλέπεις κάποιον που έκανε λίφτινγκ και είναι όμορφος, λέω ότι έκανε το σωστό. Πρέπει να κάνεις αυτό που είναι καλό για εσένα. Η πλαστική χειρουργική υπάρχει. Αν σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί όχι;», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μόνικα Μπελούτσι: Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς - Αυτό μας σώζει! Μόνικα Μπελούτσι: Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς - Αυτό μας σώζει!  Reviewed by Sakis P on 5/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.