Πότε ξεκινά στον Ant1 το "Ρουκ Ζουκ"-Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Πότε ξεκινά στον Ant1 το "Ρουκ Ζουκ"-Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Από την ερχόμενη Δευτέρα η Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει να παρουσιάζει το γνωστό τηλεπαιχνίδι,  σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΝΤ1, επιστρέφει με μία καθημερινή, τηλεοπτική πρόταση που θα «ανανεώσει» τα μεσημέρια μας! Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 και κάθε μέρα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ επιστρέφει βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία. Ας γνωρίσουμε ξανά, τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού.

Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η νικήτρια ομάδα των 3ων πρώτων γύρων, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο.

1ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic:

Στον 1ο γύρο, η παρουσιάστρια δείχνει δυο λέξεις στον αρχηγό της πρώτης ομάδας και ο αρχηγός επιλέγει τη μια, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίχτες φορούν ακουστικά. Σε 40 μόλις δευτερόλεπτα, οι συμπαίχτες του πρέπει να βρουν τη σωστή λέξη. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 10 πόντους. Στη συνέχεια ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ομάδα. Σε κάθε καινούργιο σετ λέξεων αλλάζει ο αρχηγός, ενώ συνολικά οι ομάδες παίζουν με 3 ζευγάρια λέξεων (6 λέξεις ).

Πηγή / Περισσότερα στο www.thepressroom.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πότε ξεκινά στον Ant1 το "Ρουκ Ζουκ"-Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού Πότε ξεκινά στον Ant1 το "Ρουκ Ζουκ"-Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού Reviewed by George S on 5/31/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.