Ανέκδοτο: Η μικρή πού**τσ@Ένας έχει φάει σκάλωμα ότι η πού***τσ@ του είναι μικρή. Ντρέπεται τόσο πολύ για το π3ος του που δύσκολα πλησιάζει γυναίκα... ως που μια μέρα ερωτεύται μια νοσοκόμα Ενα βράδυ καταλήγουν στο σπίτι της, βάζει αυτή την κατάλληλη μουσική και τον προωθεί προς το υπνοδωμάτιο. Αυτός, έντρομος, της εκθέτει το πρόβλημα του.


Ένας έχει φάει σκάλωμα ότι η πού***τσ@ του είναι μικρή.

Ντρέπεται τόσο πολύ για το π3ος του που δύσκολα πλησιάζει γυναίκα... ως που μια μέρα ερωτεύται μια νοσοκόμα

Ενα βράδυ καταλήγουν στο σπίτι της, βάζει αυτή την κατάλληλη μουσική και τον προωθεί προς το υπνοδωμάτιο. Αυτός, έντρομος, της εκθέτει το πρόβλημα του.

- Μην φοβάσαι, νοσοκόμα είμαι, δεν θα γελάσω, του απαντάει αυτή

Αυτός, κατακόκκινος, τα κατεβάζει. Οπότε του λέει η νοσοκόμα :

- Μια χάρα είναι, έχω δει και μικρότερα...

- Δεν σε πιστεύω....

- Αλήθεια σου λέω, παλιότερα δούλευα σε μαιευτήριο...!
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανέκδοτο: Η μικρή πού**τσ@Ένας έχει φάει σκάλωμα ότι η πού***τσ@ του είναι μικρή. Ντρέπεται τόσο πολύ για το π3ος του που δύσκολα πλησιάζει γυναίκα... ως που μια μέρα ερωτεύται μια νοσοκόμα Ενα βράδυ καταλήγουν στο σπίτι της, βάζει αυτή την κατάλληλη μουσική και τον προωθεί προς το υπνοδωμάτιο. Αυτός, έντρομος, της εκθέτει το πρόβλημα του. Ανέκδοτο: Η μικρή πού**τσ@Ένας έχει φάει σκάλωμα ότι η πού***τσ@ του είναι μικρή.  Ντρέπεται τόσο πολύ για το π3ος του που δύσκολα πλησιάζει γυναίκα... ως που μια μέρα ερωτεύται μια νοσοκόμα  Ενα βράδυ καταλήγουν στο σπίτι της, βάζει αυτή την κατάλληλη μουσική και τον προωθεί προς το υπνοδωμάτιο. Αυτός, έντρομος, της εκθέτει το πρόβλημα του. Reviewed by George S on 5/23/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.