Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: «Ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα με έβαλε κάτω και…»

Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: «Ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα με έβαλε κάτω και…»

Όλα άρχισαν πριν 4 χρόνια, όταν ήμουν 18 χρονών και θα έδινα πανελλήνιες.

Ήμουν 1.78, με μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο, τα μαλλιά μου μέχρι τη μέση και τα χείλια μου φουσκωτά. Έκανα με ένα καθηγητή ιδιαίτερα στο μάθημα της έκθεσης και της ιστορίας και με τη γυναίκα του στο μάθημα των αρχαίων. Η γυναίκα του ήταν πολύ στριμμένη, καθώς θεωρούσα ότι με ζήλευε αρκετά. Αυτός ήταν γύρω στα 50.

Όλα άρχισαν όταν είχα ξεχάσει ότι είχαμε μάθημα και ήμουν σπίτι, καθώς δοκίμαζα κάτι νέα ρούχα. Φορούσα ένα σορτσάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα τον κώλο μου, μια κοντή μπλούζα και δοκίμαζα και κάτι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και ήταν αυτός. Όταν με είδε σάστισε και όπως παρατήρησα του σηκώθηκε, όμως επειδή δεν ήθελε να δείξει κάτι μου λέει «δε με περίμενες;».

Δεν ξέρω γιατί, αλλά του είπα «ναι… γι’ αυτό είμαι ντυμένη έτσι». Δεν απαντάει, καθόμαστε και βλέποντας πως κοίταζε τα βυζιά μου καύλωσα. Έκανα ότι μου έπεσε το στυλό και έσκυψα να το μαζέψω. Εκείνη τη στιγμή το σορτσάκι μπήκε μέσα στον κώλο μου και ο καθηγητής σηκώθηκε όρθιος, με ρώτησε αν είναι εδώ οι γονείς μου και αν είμαι παρθένα. Του απάντησα όχι και στα δύο και σε κλάσματα δευτερόλεπτων, έβγαλε τη ζώνη του.

Κ…… απίστευτα, έβγαλα το σορτσάκι μου, έκατσα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να παίζω το μ…… μου. Αυτός είχε κα….. τόσο πολύ, που σε 2 λεπτά έ….. Αμέσως τον πήρα, τον πήγα στο δωμάτιο μου και του πέρασα χειροπέδες. Η απάντηση του σ’ όλα αυτά ήταν… «κ….., εμένα δεν με έχει πηδήξει καμιά μέχρι σήμερα» και του λέω… «θα δεις». Δε μπορούσε να κουνηθεί εξαιτίας των χειροπέδων κι εγώ άρχισα και τον τ……… μέχρι να χ….. στο στόμα μου. Είχε τρελαθεί! Βόγκαγε και με έβριζε.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: «Ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα με έβαλε κάτω και…» Αληθινή εξομολόγηση 18χρονης: «Ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα με έβαλε κάτω και…» Reviewed by George S on 5/31/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.