Θέλει να γίνει Kim στη θέση της Kim; Μάντεψε σε ποια ανήκουν αυτοί οι γλουτοί!!!

Θέλει να γίνει Kim στη θέση της Kim; Μάντεψε σε ποια ανήκουν αυτοί οι γλουτοί!!!

Κοίταξε να δεις πως έχει η κατάσταση. Οι γλουτοί της Kim Kardashian είναι κάτι το εξωπραγματικό και μη φυσικό. Συμφωνείς μέχρι εδώ; Η τηλεπερσόνα όμως είναι πολύ υπερήφανη για αυτό το σημείο του κορμιού τους και μάλιστα έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό από αυτούς και μόνο τους γλουτούς. Από τη μία τους χαζεύουμε, από την άλλη όμως θα θέλαμε κάτι πιο… φυσικό.

Και κάπου εδώ δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Kendall Jenner τείνει να γίνει Kim στη θέση της Kim. Η τελευταία της φωτογραφία στο instagram μας άφησε κάπως speechless (όπως λες και εσύ) και πραγματικά δεν βρίσκαμε το λόγο που οι γλουτοί της έχουν γίνει ξαφνικά τόσο… ζουμεροί. Μια χαρά κορμί δεν είχε; H Kendall Jenner ακολουθεί, κατά τη γνώμη μας πάντα, τα πρότυπα των Kardashian όπως και της Kylie καθώς μας φαίνεται πως έχει αρχίσει να συμπιέζει τη μέση της και να ανοίγει την περιφέρειά της. Ας τη σταματήσει κάποιος. Please!

cool, now i need a vaca

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις Μάρ 7, 2017, 8:35πμ PST

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θέλει να γίνει Kim στη θέση της Kim; Μάντεψε σε ποια ανήκουν αυτοί οι γλουτοί!!! Θέλει να γίνει Kim στη θέση της Kim; Μάντεψε σε ποια ανήκουν αυτοί οι γλουτοί!!! Reviewed by George S on 3/08/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.