Μπορείς να βρεις τη μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά σε αυτό το hairlook;

Μπορείς να βρεις τη μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά σε αυτό το hairlook;

Εν έτη 2017 το Instagram αποτελεί πια μία από τις πηγές αναζήτησης και έμπνευσης μας τόσο για τα hairlooks μας, όσο και τα beauty look. Όταν θέλουμε να δούμε μία αλλαγή ή μία καινούργια τάση είναι σίγουρα η πρώτη κίνηση που θα κάνουμε.

Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε hairlooks και συγκεκριμένα στις λεπτομέρειες που μπορείς να κάνεις σε αυτό για να το αναβαθμίσεις. Πόσες φορές δεν έχεις φτιάξει ένα απλό ponytail και δεν έχεις χρησιμοποιήσει ένα πιο ιδιαίτερο κοκαλάκι ή μία κορδέλα για να το αναδείξεις περισσότερο; Κάπως έτσι λοιπόν, συνέβη και αυτή τη φορά που ψάχναμε ιδέες και πέσαμε στον λογαριασμό της Dj Hannah Bronfman, η οποία έκανε με μία πάρα πολύ μικρή και απλή λεπτομέρεια, την κοτσίδα της πιο στυλάτη από ποτέ. Η νεαρή star είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό casual ponytail και στο πλάι του προσώπου της έφτιαξε με τις φύτρες της μία καρδιά, κάνοντας το hairlook της σχεδόν παραμυθένιο.

I ❤ baby hairs #pfw ? @bfa

A post shared by Hannah Bronfman (@hannahbronfman) on Mar 7, 2017 at 6:02am PST

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μπορείς να βρεις τη μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά σε αυτό το hairlook; Μπορείς να βρεις τη μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά σε αυτό το hairlook; Reviewed by George S on 3/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.