Πανικός «στον αέρα»: «Είναι αποτυχημένος» είπε για τον Νίκο Μουτσινά!

Πανικός «στον αέρα»: «Είναι αποτυχημένος» είπε για τον Νίκο Μουτσινά!

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και στο YFSF μετά το κόψιμο της εκπομπής του στον ALPHA εξόργισε τον Θοδωρή Ρακιντζή, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή.

«Εγώ με τον Νίκο έχω να μιλήσω από την κηδεία της μητέρας του. Σου μιλάω ειλικρινά. Οι φιλίες μου είναι εκτός χώρου. Αλλά είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα. Που εκτιμώ αφάνταστα. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του αλλά τον εκτιμώ. Δηλαδή θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέση στην τηλεόραση» έλεγε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Θοδωρής Ρακιντζής βγήκε εκτός εαυτού: «Δεν είναι εξοργιστικό όμως με τέτοια αποτυχία, με τέτοιο χαστούκι; Τόσες εκπομπές πήρε και πήγε άπατος. Δηλαδή τι θες ακόμα για να το πιστέψεις; Πήρε τον «Πρωινό Καφέ» με την άλλη τη δευτεράντζα. Πήγαν λοιπόν, απέτυχαν. Κάνουν την εκπομπή τώρα το «Ξαναδέστε τους», απέτυχε, έκανε την άλλη την εκπομπή την βραδινή, απέτυχε. Ε πόσο ακόμα; Έλεος!»

Η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη επέμεινε στην άποψη της, λέγοντας: «Δεν φταίει ο Νίκος. Φταίνε αυτοί που επιλέγουν τον Νίκο, όχι γιατί τον επέλεξαν, αλλά γιατί του δίνουν το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Ο Νίκος δεν είναι αρχισυντάκτης. Ο Νίκος έχει ιδέες πολύ συγκεκριμένες. Άρα εγώ αν ήμουν στέλεχος σε ένα κανάλι, θα έπαιρνα τον Μουτσινά και θα του έλεγα εγώ σε ποιο πρόγραμμα τον βλέπω, γιατί ο Νίκος για μένα είναι πρώτο βιολί, αλλά για πολύ συγκεκριμένα.»

Θοδωρής Ρακιντζής: «Αν ήσουν στέλεχος θα έπρεπε λοιπόν να ξέρεις, ότι δεν υπάρχουν 10 πρόσωπα, υπάρχουν 110 πρόσωπα και δεν θα επιμείνουν σε έναν αποτυχημένο 15 φορές. Αποτυχημένος είναι. Αν είχες πάρει μια εκπομπή σαν αυτή που είχε πάρει και είχες αποτύχει, θα σε είχαν αποκεφαλίσει τώρα».

Το ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πανικός «στον αέρα»: «Είναι αποτυχημένος» είπε για τον Νίκο Μουτσινά! Πανικός «στον αέρα»: «Είναι αποτυχημένος» είπε για τον Νίκο Μουτσινά! Reviewed by George S on 3/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.