ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί (ΦΩΤΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί (ΦΩΤΟ)

Κάποτε μας ξάφνιαζε η ιδέα πως κάποιοι άνθρωποι θα δέχονταν να ζήσουν για ένα διάστημα σε ένα περιβάλλον «γυάλας», όπου οι υπόλοιποι θα τους παρακολουθούν. Τώρα που τα ριάλιτι που θυμίζουν την ταινία «Truman Show» δεν μας ξαφνιάζουν πια, μια ρωσική εταιρεία προχωρά το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με ένα ριάλιτι που παραπέμπει σε Αγώνες Πείνας και σε πραγματικές ιστορίες επιβίωσης.

Όπως γράφει η Daily Mail, οι διοργανωτές του προγράμματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε απομακρυσμένο νησί της Σιβηρίας, λένε πως δεν θα παρέμβουν για να αποτρέψουν βιασμούς ή φόνους κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο. Οι διαγωνιζόμενοι θα διαθέτουν μόνο μαχαίρια για να αντιμετωπίσουν αρκούδες, λύκους και τα γιγάντια κουνούπια της «κόλασης» που τους επιφυλάσσεται στον ποταμό Ob- και η οποία θα έχει διάρκεια εννέα μηνών.

Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί - Εικόνα

Η θερμοκρασία κυμαίνεται από τους 35 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι στους -50 τον χειμώνα και οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν μόνο ένα σετ ζεστά ρούχα για να ανταπεξέλθουν.

Το σόου στο οποίο όλα επιτρέπονται θα βιντεοσκοπείται από 2.000 κάμερες και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου σε πολλές γλώσσες, 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί (ΦΩΤΟ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί (ΦΩΤΟ) Reviewed by George S on 3/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.