Τηλεθεατής έκανε έξαλλο τον Παπαδάκη: «Να εκτονωθείτε βλέποντας μία τσόντα»

Τηλεθεατής έκανε έξαλλο τον Παπαδάκη: «Να εκτονωθείτε βλέποντας μία τσόντα»

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την διάρκεια της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» με το υβριστικό μήνυμα ενός τηλεθεατή ο οποίος αναφερόταν στη συνεργάτιδα του, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν δίστασε να κατονομάσει στον «αέρα» τον τηλεθεατή ενώ τόνισε ότι θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Φανερά εκνευρισμένος, προέτρεψε τον τηλεθεατή να ...εκτονωθεί βλέποντας μία ταινία πορνό.

«Επειδή αναφέρεστε αισχρά στη συνεργάτιδα μας, την Μπάγια Αντωνοπούλου,  θα αποταθούμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Το έχουμε ξανακάνει», είπε ο Γιώργος Παπαδάκη.

Και πρόσθεσε: «Μπορείτε να εκτονωθείτε βλέποντας μια τσόντα από το βιντεοκλάμπ της περιοχής σας! Δεν επιτρέπω για συνεργάτες μου. Έχει αρρωστήσει το κορίτσι από εκείνη την ημέρα. Ντροπή σου ηλίθιε!Ντροπή σου! Και εμείς πρέπει να προστατευτούμε. Επειδή αναφέρεστε με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δεν σας επιτρέπουμε! Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Το δημοσιοποιούμε, μην τυχόν υπάρχει κάποιος άλλος που σκέφτεται έτσι...Εγώ σας φοβάμαι εσάς και θα δώσουμε τα στοιχεία σας στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί κάτι τέτοιοι τύποι σαν εσάς μπορεί να ελέγχονται και σε άλλες υποθέσεις. Κάθεσαι και βλέπεις το κοριτσάκι; Αυτό σε εμπνέει από όσα λέμε πρωί πρωί; ».

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τηλεθεατής έκανε έξαλλο τον Παπαδάκη: «Να εκτονωθείτε βλέποντας μία τσόντα» Τηλεθεατής έκανε έξαλλο τον Παπαδάκη: «Να εκτονωθείτε βλέποντας μία τσόντα» Reviewed by George S on 3/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.