Πρεμιέρα απόψε για τον Ζουγανέλη με την εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος»

Πρεμιέρα απόψε για τον Ζουγανέλη με την εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος»

Πρεμιέρα απόψε.

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη νέα εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00, με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gossip-tv.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρεμιέρα απόψε για τον Ζουγανέλη με την εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος» Πρεμιέρα απόψε για τον Ζουγανέλη με την εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος» Reviewed by George S on 3/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.