Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις προσωπικού

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις προσωπικού

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση για την κυβερνητική πολιτική στον χώρο της υγείας, διαμαρτύρονται οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για μετακινήσεις προσωπικού που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην παροχή επαρκών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού.

Όλη η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής: Οι εργαζόμενοι του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις μετακινήσεις προσωπικού από το νοσοκομείο μας σε άλλα νοσοκομεία (Πάτρας, κλπ), χωρίς καν να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες και οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Αντί να καλύπτονται τα κενά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ακολουθείται η εμβαλωματική πολιτική των μετακινήσεων από τη μία δομή στην άλλη, αποδυναμώνοντας έτσι το νοσοκομείο, που του αποσπάται το προσωπικό, τη στιγμή που δεν έχουν καλυφθεί οι ήδη μειωμένες οργανικές θέσεις και παραμένουν κενές κατά 45%.

Χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η εξουθένωση των εναπομεινάντων εργαζομένων και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποφασίζονται μετακινήσεις του προσωπικού εκτός Κεφαλονιάς αποψιλώνοντας ακόμη περισσότερο τις δομές υγείας του νησιού μας.

Η ετήσια πρόσληψη εποχικού προσωπικού που έγινε πρόσφατα μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ δε μπορεί να αναπληρώσει τα διαρκή κενά που δημιουργούνται από τις χρονίζουσες μετακινήσεις και τις μετατάξεις του μόνιμου προσωπικού.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις προσωπικού Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις προσωπικού Reviewed by George S on 3/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.