Ντόναλντ Τραμπ: Σύντομα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Ντόναλντ Τραμπ: Σύντομα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σε ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο ότι η οικοδόμηση του τείχους στα σύνορα της χώρας του με το Μεξικό θα αρχίσει «σύντομα».

Πάντως, ο Τραμπ δεν επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα αναγκάσει το Μεξικό να πληρώσει για την ανέγερση του τείχους αυτού. Ο ρεπουμπλικάνος είπε ότι η κυβέρνησή του έλαβε μέτρα για την προστασία των ΗΠΑ από τη «ριζοσπαστική ισλαμιστική τρομοκρατία». Πρόσθεσε ότι θα ήταν ανεύθυνο να επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα σε πρόσωπα από τοποθεσίες όπου δεν μπορεί να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. Οι ΗΠΑ δεν θα γίνουν ασφαλές καταφύγιο για εξτρεμιστές, συνέχισε και διεμήνυσε πως σύντομα θα γίνουν νέα βήματα για να συνεχίσει να είναι η χώρα ασφαλής και «να μείνουν έξω» αυτοί που θα μπορούσαν να βλάψουν τους Αμερικανούς.

Επιπλέον, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι θέλει να επαναβεβαιώσει τον ακατάλυτο χαρακτήρα της συμμαχίας της χώρας του με το Ισραήλ.

Ακόμη, ο Τραμπ είπε πως οι ΗΠΑ πρέπει να αλλάξουν τους σημερινούς κανόνες για τη μετανάστευση, που επιτρέπουν την έλευση ανθρώπων χωρίς υψηλή ειδίκευση, και να υιοθετήσουν ένα σύστημα βάσει των αναγκών των επιχειρήσεων.

Ένα ευρύ σχέδιο για τη μεταρρύθμιση των κανόνων για τη μετανάστευση είναι εφικτό να γίνει νόμος εάν οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δείξουν διάθεση να συμβιβαστούν στο Κογκρέσο, είπε.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ντόναλντ Τραμπ: Σύντομα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό Ντόναλντ Τραμπ: Σύντομα το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό Reviewed by George S on 3/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.