Τα 2 μαμαδίστικα μυστικά για να βγαίνουν τα κεφτεδάκια σου πιο αφράτα & τραγανά από το τηγάνι

Τα 2 μαμαδίστικα μυστικά για να βγαίνουν τα κεφτεδάκια σου πιο αφράτα & τραγανά από το τηγάνι

Θα μας πεις πως διανύουμε περίοδο νηστείας και θα έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου αλλά σα γνήσιες (και φανατικές) τηλεθεάτριες του survivor αισθανθήκαμε μία λιγούρα για το χθεσινό έπαθλο των Μαχητών. Τα παιδιά που τόσο αγωνίζονταν και τελικά έμεναν επί μέρες νηστικά, εχθές τσίμπησαν μερικά κεφτεδάκια και κάπως... συνήλθαν.

Λίγο πριν έρθω στο γραφείο, ρώτησα τη μητέρα μου ποια είναι τα «μυστικά» της για να μας σερβίρει πάντα τόσο τραγανά και αφράτα τα κεφτεδάκια της. Master στο είδος και αυτό πρέπει να το τονίσω. Για να βγάλεις, λοιπόν, από το τηγάνι τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια της ζωής σου πρέπει να τα αλευρώσεις, λίγο πριν τα ρίξεις στο λάδι, με καλαμποκάλευρο. Το δεύτερο μαμαδίστικο τρικ μας ''διατάζει'' να ρίξουμε μέσα στο τηγάνι (ή τη μικρή κατσαρόλα) μισή ποσότητα ελαιόλαδου και μισή φυτικού λαδιού.

Αυτά! Νομίζουμε πως όποιος τα δοκιμάσει θα σε θυμάται για καιρό!

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τα 2 μαμαδίστικα μυστικά για να βγαίνουν τα κεφτεδάκια σου πιο αφράτα & τραγανά από το τηγάνι Τα 2 μαμαδίστικα μυστικά για να βγαίνουν τα κεφτεδάκια σου πιο αφράτα & τραγανά από το τηγάνι Reviewed by George S on 3/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.