Χαλκίδα: Γιατρός είχε στο σπίτι του... 3.500 λίρες και 400.000 ευρώ σε μετρητά!

Οι αστυνομικοί και ο εισαγγελέας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του γιατρού, εντόπισαν 3.500 χρυσές λίρες, η αξία των οποίων εκτιμάται πως υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά και 400.000 ευρώ σε μετρητά!

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο 78χρονος αποκάλυψε το μυστικό του πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν έμαθε πως θα μεταβεί στο διαμέρισμα του ένας επαγγελματίας ιατρικών ειδών για να παραλάβει μία φιάλη οξυγόνου που νοίκιαζε σε συγγενή του 78χρονου, ο όποιος πέθανε εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο γιατρός ανέφερε πως δεν μπορεί κάποιος ξένος να πάει στο σπίτι του και μετά από πιέσεις αποκάλυψε ότι είχε κρυμμένη μία περιουσία και φοβόταν μην του την πάρουν.

Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, και ενημερώθηκαν η αστυνομία και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας, καθώς θεωρήθηκε ότι ο 78χρονος δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του. Τελικά, με τη συγκατάθεση του γιατρού, οι λίρες και τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε τράπεζα, αφού προηγουμένως καταγράφηκαν. 


Πηγή ethnos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Χαλκίδα: Γιατρός είχε στο σπίτι του... 3.500 λίρες και 400.000 ευρώ σε μετρητά! Χαλκίδα: Γιατρός είχε στο σπίτι του... 3.500 λίρες και 400.000 ευρώ σε μετρητά! Reviewed by Sakis P on 2/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.