Συσκευή με Snapdragon 835 περνάει από benchmark και αφήνει βελτιωμένο σκορ

Συσκευή με Snapdragon 835 περνάει από benchmark και αφήνει βελτιωμένο σκορ

Ο Qualcomm Snapdragon 835 έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά δεν τον έχουμε δει ακόμα σε κάποια συσκευή. Πρόκειται για το chipset που θα έχουν πολλές από τις ναυαρχίδες του 2017, με πρώτο πιθανότατα το Galaxy S8.

Έχουμε ήδη δει το Xiaomi Mix Evo με τον Snapdragon 835 να περνάει από το GeekBench με πολύ δυνατά σκορ. Τώρα όμως μια νέα συσκευή περνάει από το GeekBench με το εν λόγω chipset και τα αποτελέσματα ανεβαίνουν ακόμα ψηλότερα. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το CPU είναι οκταπύρηνο, χρονισμένο στα 1.9GHz. Τα αποτελέσματα είναι πολύ δυνατά, αφού κατάφερε να σκοράρει 2004 πόντους σε single core και 6233 πόντους στο multicore.

Τα αποτελέσματα δεν είναι αστρονομικά, όμως παραμένουν πολύ δυνατά και μεγαλύτερα από την προηγούμενη φορά. Όταν δούμε και ολοκληρωμένη συσκευή, με καλά στημένο το λογισμικό της, τότε πιθανότατα θα δούμε και μεγαλύτερο σκορ.

Πηγή / Περισσότερα στο https:
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Συσκευή με Snapdragon 835 περνάει από benchmark και αφήνει βελτιωμένο σκορ Συσκευή με Snapdragon 835 περνάει από benchmark και αφήνει βελτιωμένο σκορ Reviewed by George S on 2/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.